Начало Бокс Ивайло Гоцев: Няма как да не спечелим делото

Ивайло Гоцев: Няма как да не спечелим делото

Ивайло Гоцев: Няма как да не спечелим делото
0

Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, коментира задълбочаващия се скандал между българския боксьор и репортерката Джени Суши.

След като стана ясно, че тя ще си търси правата срещу целувката – Спортната комисия в Калифорния спря временно лиценза на Пулев. Ще разследват случая до следващото заседание, което ще се проведе на 14 май.

Ето какво каза Гоцев пред „NOVA“ телевизия:

„Това не е окончателно решение, това е административна акция. При положение, че има факти от едната страна – без ние да сме дали нашите те са взели мерки. Те са временни, които ще бъдат изслушани на 14 май. Ние ще предоставим факти, които ще оборят позицията на другата страна“, започна мениджърът.

„Има адвокати, които се занимават с това дело. Има факти и картини, които можем да покажем, за да се стигне до истината за самия случай. В случая Кубрат Пулев е жертвата и ние няма да оставим нещата така. Ще им отговорим с факти. Всеки може сам да реши защо го прави – погледнете я, вижте как изглежда, как говори, предизвикателството, което имаше самото интервю“.

„Тя в момента създава едно дело, в което ще бъде потърпевша, ако наистина излезе всичко наяве. Ако е честно дело, ако е правилно дело, няма как да не спечелим 100 %“, добави Гоцев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.