Начало Бокс Ивайло Гоцев: Мачът с Джошуа ще се състои

Ивайло Гоцев: Мачът с Джошуа ще се състои

Ивайло Гоцев: Мачът с Джошуа ще се състои
0

Най-добрият български професионален боксьор – Кубрат Пулев, замина за САЩ, където на 14 май ще бъде изслушан пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Кобрата е обвинен от журналистката Дженифър Ревало – Суши, че я е целунал публично против нейно желание. Пулев ще трябва да се защитава и от обвиненията на румънеца Богдан Дину за непозволени удари по време на боя им в зала „Хангара“ в Коста Меса.

Ето какво сподели мениджърът на българския боксьор – Ивайло Гоцев пред „България Днес“:

„Задачата е лесна. Знаем какво Кубрат не е направил. Имаме адвокати и сме напълно спокойни. Нищо по-специално няма да се случи. Нека да мине изслушването на 14 май и ще излезем с официално съобщение за следващите планове. Противникът не е по-слаб от Богдан Дину, който направи много сериозен трилър.“

„Рано или късно мачът с Джошуа ще се състои, но ние не сме зависими от него. Има и други варианти. Очаквам Кубрат да се бие с Джошуа не по-късно от есента или пролетта“, добави Гоцев.

Според него Кубрат Пулев е получил и оферта да се бие с Антъни Джошуа на 1 юни. Лично Еди Хърн е предложил на българина да замени хванатия с допинг Джарел Милър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.