Начало ММА Звезда от Белатор влиза в отбора на Джон Джоунс

Звезда от Белатор влиза в отбора на Джон Джоунс

Звезда от Белатор влиза в отбора на Джон Джоунс
0

Една от големите звезди на „Белатор“ Арън Пико реши да се присъедини към „JacksonWink MMA“ в Ню Мексико. В Албакърки тренира живата легенда на спорта Джон Джоунс, а и други популярни бойци като Холи Холм, съобщава „ESPN“.

Пико започва трескава подготовка за „Bellator 222“ на 14 юни в Ню Йорк. 

Все още не се знае срещу кого ще излезе, но до бойното шоу остава малко повече от месец. Звездата ще се опита да забрави за загубата си от Хенри Коралес на „Bellator 214“ през януари.

Преди дебюта си в смесените бойни изкуства през 2017 година, Арън се занимава с бокс и борба. Дори печели квота за Олимпийските игри 2016 в Рио.

До момента той тренираше с „Team Bodyshop“ в Калифорния. Не е останал доволен от резултатите си последно време и това е продиктувало промяната.

Професионалните треньори на „JacksonWink MMA“ изграждат много звезди през годините. В редиците на отбора личат имената още на Доналд Серони, Джи Ес Пи, Майкъл Уотърсън и др.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.