Начало Бокс Румънци уверени, че ще осъдят Пулев

Румънци уверени, че ще осъдят Пулев

Румънци уверени, че ще осъдят Пулев
0

От щаба на румънския боксьор Богдан Дину са оптимисти относно жалбата срещу Кубрат Пулев към Атлетическата комисия на Калифорния. От „King Promotion“ разкриха интересни детайли преди изслушването на 14 май.

Мениджърът Богдан Мушат говори пред „prosport.ro“, а информацията е притеснителна за Кобрата:

„След боя с Кубрат Пулев разговарях с шефа на Калифорнийската атлетическа комисия. Той бе изненадан от факта, че Богдан се е изправил след първия нокдаун. След толкова непозволени удари от съперника. Каза ми, че ако е бил останал на пода, то съдията е трябвало да го обяви за победител след дисквалификация“, заяви Мушан.

„И според него в най-лошия за нас случай – изходът на мача е щял да бъде определен от резултата в картите на съдиите до момента. А към този момент двама от тях показваха абсолютно равенство и един беше дал леко предимство на Пулев (76:76, 76:76, 77:75). Мачът си беше равен отвсякъде“.

Румънецът със задоволство добави, че компанията му е наела скъпи адвокати и е сигурен в положителния изход на битката извън ринга:

„Такива дела не се започват, ако не си сигурен, че ще ги спечелиш. Нашите американски адвокати са приготвили дебели папки с доказателства и сме спокойни и уверени в успеха си“, каза още Мушат.

Ако молбата на румънския щаб бъде удовлетворена, то резултатът от мача ще бъде анулиран. Това означава, че няма да се брои като победа на Кубрат Пулев в официалното му боксово досие.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.