Начало Бокс Кобрата за скандала с целувката: Ако тя отиде на съд, по-лошо за нея (ВИДЕО)

Кобрата за скандала с целувката: Ако тя отиде на съд, по-лошо за нея (ВИДЕО)

Кобрата за скандала с целувката: Ако тя отиде на съд, по-лошо за нея (ВИДЕО)
0

Кубрат Пулев е категоричен, че не е направил нищо лошо и непристойно, целувайки репортерката от сайта  Vegas Sports Daily Джени Суши. Българският боксьор целуна по устата американката, докато му взимаше интервю след победата над Богдан Дину, а от нейната медия го обвиниха в сексуално нападение. Американският сайт обяви, че Суши е станала „жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата“.

„Целувката не е лоша и тя също е към доброто представяне. Така се е случило. Не беше планирана изобщо. Беше нещо импулсивно. За да го направя съм преценил, че човекът не просто я желае, а иска много повече“, дискутира темата Пулев на българска земя. Той е напълно спокоен и уверен, че скандалът няма да му навреди.

„Няма защо да повлияе. Ние се познаваме. Запознахме се на кантара предишния ден. Тя ми каза: „като победиш, ще направим парти и ще празнуваме“. Имам снимки и видео. Тя стоя с нас до 5 ч. сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не казвам и какви други неща правеха в тоалетната. Даже с някои станаха и по-близки. Видя ми се нелошо момиче. Предполагам, че са ѝ дали лоши съвети – айде, сега ще станеш известна и ще изкараш милиони. Но това е непочтено и некоректно. То си е за нея. Някой и е дал лош съвет. Да си направи известен сайта. Виждате каква добра реклама съм“, подробно и без притеснение коментира случая Пулев. Той допълни, че е опитал да се свърже с нея, но тя не е отговаряла на телефонното повикване.

„Намерихме и телефона от мой познат, който си имаше близки отношения с нея. Но тя не отговаря. На никой не отговаря“, добави Кобрата и призна, че от неговия щаб сериозно са се обезпокоили след случката, но той ги е успоил.