Начало Бокс „Духът на бащите“ надъхва феновете за Пулев – Фюри (ВИДЕО)

„Духът на бащите“ надъхва феновете за Пулев – Фюри (ВИДЕО)

„Духът на бащите“ надъхва феновете за Пулев – Фюри (ВИДЕО)
0

„Кубрат Пулев е последният човек, който ще спре да вярва в българското, в България, в нас, в добротата на хората“, са думите на Кобрата в началото на специален документален филм. Той е апетитна хапка за феновете на бокса у нас, които нямат търпение да подкрепят сънародниците ни на галата в „Арена Армеец“ тази събота. Събитието на вечерта е битката на Кубрат с британеца Хюи Фюри. Гледайте „Духът на бащите“ в приложеното видео:

Тервел Пулев пък ще се бие за Европейския пояс с Леонардо Бруцезе. Тази среща също се чака с голям интерес у нас. До момента Тервел има 11 победи от 11 мача при професионалистите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.