Начало Бокс Легендата Ули Вегнер в ъгъла на Тервел в събота

Легендата Ули Вегнер в ъгъла на Тервел в събота

Легендата Ули Вегнер в ъгъла на Тервел в събота
0

Тервел Пулев ще разчита на Ули Вегнер в битката с Леонардо Бруцезе за европейската титла в полутежка категория. Мачът е част от галата в „Арена Армеец“ тази събота. Професионалният ни боксьор говори пред колегите от Дарик радио:

„И друг път съм се представял с други треньори на професионалния ринг. Това не е за първи път. Може би Ули Вегнер ще ми е в ъгъла. В Германия той е изключително уважавана личност. Предстартовата треска е нещо нормално, мен също ме хваща.”

„Радвам се, че стигнах до битката за титлата. Пътят не беше лек. Смятам, че се справих успешно. Всеки има слаби места, фокусиран съм върху себе си. Когато победиш себе си, тогава ще победиш и противника. Има характерни неща, които трябва да знаеш за съперника си. Той не е дошъл на туризъм в София, да пие кафе в центъра. Със сигурност идва за голяма битка”, сподели още боксьорът.

„Най-горд съм със своите две деца. Малкият е по-боен, то си е до характера, посяга. Нравът му е по-скоро за бойните спортове”, коментира Тервел Пулев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.