Начало Бокс Обрат: Тервел Пулев отрече треньорската рокада

Обрат: Тервел Пулев отрече треньорската рокада

Обрат: Тервел Пулев отрече треньорската рокада
0

Тервел Пулев не е сменил дългогодишния си треньор Борислав Бояджиев, както пише в днешния си брой вестник „Меридиан мач“.

Не съм се разделял с Боби Бояджиев. Продължавам да тренирам с него, но се подготвям и с други треньори. Не става въпрос само за бокс, имаме и кондиционни тренировки. С Боби Бояджиев тренирам всеки ден по един час, а в останалото време съм с други треньори.

Все още не знам кой ще седи в ъгъла ми в събота, но вероятно ще е един от треньорите на брат ми. Това не се случва за първи път. На много от мачовете в Германия точно те са седяли в моя ъгъл“, каза бронзовият ни медалист от Лондон 2012.

В събота той излиза в мач за Европейския пояс (полутежка категория) на дългоочакваната гала в „Арена Армеец“. Негов съперник е аржентинецът с италиански паспорт – Леонардо Бруцезе.

До момента нашенецът не познава вкуса на загубата в професионален сблъсък. Записа 11 победи, половината от които постигна с нокаут още в първите рундове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.