Начало Бокс Тервел Пулев: Плановете ми след този мач са да сменя зимните гуми (ВИДЕО)

Тервел Пулев: Плановете ми след този мач са да сменя зимните гуми (ВИДЕО)

Тервел Пулев: Плановете ми след този мач са да сменя зимните гуми (ВИДЕО)
0

Леонардо Бруцезе, който тази събота се изправя срещу Тервел Пулев за титлата на Европейския боксов съюз в полутежка категория, пристигна в София едва днес. От летището той директно се отправи към официалната пресконференция и дори закъсня.

35-годишния аржентинец с италиански паспорт учтиво се извини за забавянето и показа огромно уважение към българския си противник. „Изключително съм доволен да бъда тук, благодарен съм за организацията и на България за този добър прием“, заяви Бруцезе.

Олимпийският ни бронзов медалист от Игрите в Лондон  през 2012 г. Тервел Пулев също бе изключително лаконичен. “Чувствам се доста добре подготвен. Готов съм за този мач. Вярвам, че и моят противник се е подготвил добре, така че нека да видим какво ще се случи. Не съм много по заканите и изхвърлянията, предпочитам да действам”, коментира по-малкият от братята Пулеви.

Тервел бе запитан защо не е участвал в Световните боксови серии и за бъдещите си планове, а той отговори закачливо: „Аз имам препятствие, което да преодолея в събота. Съперникът ми със сигурност е добре подготвен, едва ли е дошъл тук, за да се разходи. Какви са плановете ми за след срещата? Да отида да си сменя зимните гуми“.