Начало Бокс Кубрат Пулев се шегува с физическата си форма (ВИДЕО)

Кубрат Пулев се шегува с физическата си форма (ВИДЕО)

Кубрат Пулев се шегува с физическата си форма (ВИДЕО)
0

Кубрат Пулев прояви голяма доза хумор към една от най-дискутираните теми в последните дни – физическата му форма. Още при завръщането му у нас от Германия за мача срещу Хюи Фюри, Кобрата призна, че се е изчистил и вталил. На днешната официална пресконференция преди боксовата гала вечер в събота той отговори и на какво се дължи това.

„На химия сигурно – с усмивка започна Пулев, но продължи по-сериозно и философски. – Моята цел винаги е била да бъда в още по-добра форма от преди. Ежедневните тренировки, именно това ме довежда до това форма, в която трябва да бъда. Формата не е само външна – тя е и техническа, физическа и психическа. Естествено, това не е бодибилдинг, трябва да побеждаваме на ринга, а не да показваме мускули.“

Пулев ще спори с Хюи Фюри в претендентски мач, в който победителят ще добие правото да се боксира за световната титла на Международната боксова федерация, чийто пояс се държи сега от Антъни Джошуа.

24-годишният британец Хюи Фюри има 21 победи и само 1 загуба при професионалистите досега.  „Остават само три дни. Подготвен съм. Готов съм и изцяло отдаден на това, което предстои. Вярвайте ми, че ще направя всичко по силите си. Аз идвам. Аз съм бъдещето на тази категория и спорт“, заяви Фюри.

Легендата в света на бокса, треньорът на Кубрат Пулев, Ули Вегнер, който повярва в него и остана зад гърба му дори и след раздялата със Зауерланд, заяви, че Кубрат е изключително добре подготвен. „Не бих останал с него, ако не вярвах, че ще успее на 100% и ще донесе победа на България“, каза Вегнер.