Начало Самбо и бойно самбо Честит 50-годишен юбилей на Иван Нетов!

Честит 50-годишен юбилей на Иван Нетов!

Честит 50-годишен юбилей на Иван Нетов!
0

Днес своя 50-ти рожден ден празнува Иван Нетов – световен и европейски шампион по джудо и самбо, председател на Асоциацията на спортните клубове в Панагюрище и престижен международен съдия.

Представя достойно родината ни на Олимпийските игри в Барселона 1992 и Атланта 1996. В Щатите той елиминира трима бойци и е на 45 секунди от медала. Любопитно – българинът заминава за игрите сам! Без треньор, без масажист.

След края на активната си кариера се занимава с треньорска дейност. Извежда своите състезатели до световния връх. Започва от нулата при реферите, а в последствие достига до ръководни постове в международни федерации.

Целият екип му желае здраве, щастие и успехи!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.