Начало Бокс Изгуби ли Джошуа инстинкта си на убиец?

Изгуби ли Джошуа инстинкта си на убиец?

Изгуби ли Джошуа инстинкта си на убиец?
0

Антъни Джошуа триумфира над Джърмейн Франклин през уикенда, но прогнозираният нокаут в средата на мача така и не се състоя. „Ей Джей“ по-скоро заложи на дългосрочна стратегия за неутрализиране на американеца и в крайна сметка спечели почти всички рундове в картите на съдиите. Дилиан Уайт обаче не остане впечатлен от видяното и дори заяви, че сънародникът му е изгубил някои ключови качества, които в миналото го направиха двукратен световен шампион за няколко от големите организации.

Антъни Джошуа е изгубил всичката си агресия и инстинкта на убиец. Ако не му се занимава повече, мисля, че трябва да спре“, каза „Събирача на трупове“ пред BBC Radio.

Джошуа се завърна с тотална доминация над Франклин

В продължение на десетина години Джошуа бе считан за един от най-добрите нокаутьори изобщо в историята, но онова първо поражение от Анди Руиз успя да го приземи толкова тежко, че оттогава насам все още не можем да видим същата увереност, независимо, че междувременно успя да нокаутира Кубрат Пулев.

Екипът на Антъни Джошуа сега се е прицелил към дългоочаквания мач с Тайсън Фюри. Може би „Ей Джей“ има нужда точно от подобно предизвикателство, за да стане трикратен световен шампион. В противен случай, наистина ще е време да се оттегли, докато все още е считан за един от най-добрите на своето поколение.