Начало Бокс Тайсън Фюри: Велик? Джошуа е добър само на снимки

Тайсън Фюри: Велик? Джошуа е добър само на снимки

Тайсън Фюри: Велик? Джошуа е добър само на снимки
0

Тайсън Фюри захапа сериозно най-вероятния си следващ съперник – Антъни Джошуа.

Ей Джей публикува две снимки как се поти по време на спаринг сесии и написа: „Велик боец в наши дни може да се състезава успешно във всяка ера“.

Публикацията му предизвика широк отзвук.

Не след дълго привлече вниманието и на Фюри:

„Велик? Задникът ми! Ти беше нокаутиран от дебело момче, което имаше три седмици предизвестие за битката. Велик си само в това да изглеждаш добре на снимки.“

Така словесната война между двамата продължава.

Наскоро двамата споделиха с половин уста, че мачът вече е договорен. Изглежда промотирането му също кипи здраво.

По-рано пък Антъни Джошуа обяви, че няма да се боксира повече от 5 години

Британецът сподели, че Фюри също скоро трябва да мисли за оттегляне и затова няма закъде да бави обединителната битка в тежка категория.

Двамата държат всички световни титли в дивизията. Победителят от срещата им ще е първият абсолютен световен шампион при тежките от Ленъкс Люис, преди две десетилетия.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.