Начало Бокс Тайсън Фюри към Джошуа: Гледай да победиш Пулев

Тайсън Фюри към Джошуа: Гледай да победиш Пулев

Тайсън Фюри към Джошуа: Гледай да победиш Пулев
0

Промоутърът Еди Хърн заяви, че срещата на Антъни Джошуа и Тайсън Фюри в Марбея е била напълно случайна. Импресариото изключи двамата световни шампиони в тежка категория да са се наговаряли.

Хърн разкри и какво са си казали Ей Джей и „Краля на циганите“.

„Невероятно е, че хората мислят това за режисирано“, заяви Еди Хърн. „Ей Джей вървял надолу по пътя и Фюри се появил с автомобил. Отворил е прозореца и е казал: „Гледай да победиш Пулев“. Джошуа му е отвърнал с: „Ти гледай да победиш Уайлдър“. И двамата се заканили да се видят следващата година.“

Преди известно време мениджърът разкри, че двамата са дали устното си съгласие за мач догодина, но имайки предвид задължителните им претенденти, то нищо чудно срещата да бъде отложена още във времето.

Ако Кубрат Пулев победи Джошуа или Дионтей Уайлдър изненада Фюри, то британски сблъсък може изобщо да няма.

В момента и двамата са в испанския курортен комплекс и чакат противоепидемичните мерки във Великобритания да бъдат отхлабени.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.