Начало Бокс Йосиф Панов ще атакува топ 100 в световния бокс с галавечер в Плевен

Йосиф Панов ще атакува топ 100 в световния бокс с галавечер в Плевен

Йосиф Панов ще атакува топ 100 в световния бокс с галавечер в Плевен
0

Един от най-добрите български професионални боксьори в полусредна категория – Йосиф Панов, планира да влезе в топ 100 на световния бокс след следващия си мач, който ще се състои в родния му Плевен. Това поне заяви мениджърът му – Васко Алексеев, говорейки пред Pleven.Utre.bg.

За Йосиф се подготвя нещо изключително на 16 септември – битка на негов терен в Плевен срещу качествен противник. Това ще бъде голямо събитие не само за Панов, но и за града и за феновете на бокса“, каза агентът.

Все още обаче не е ясно кой ще се изправи срещу Панов. По всяка вероятност преговорите се водят в момента с няколко потенциални съперници, но, за да бъде изпълнена целта за възход в ранкинга, ще е нужен успех над човек над настоящото ниво на българина. BoxRec поставя „Пепелянката“ на 196-то място в момента от общо 2123 бойци в дивизията. Динамиката в подреждането е голяма за хората под 50-та позиция, така че не е изключено Йосиф да прогресира сериозно в рамките на 1-2 срещи.

Понастоящем нашето момче има актив от 24:3. Пораженията му датират от 2015 г. насам, а след инкасирания нокаут от Маркъс Морисън той е в черия от 22 поредни победи, в които записа и 11 нокаута.