Начало Бокс Кадиров заложи поста си на мач на сина си
0

Кадиров заложи поста си на мач на сина си

Кадиров заложи поста си на мач на сина си
0

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров е готов да напусне поста си, ако опозиционният блогър Тумсо, който постоянно критикува лидера и спортните успехи на сина му, победи тринадесетгодишния Адам Кадиров в дуел.

Ръководителят на Чеченската република съобщи за това по време на поредното предаване на живо в Instagram.

Един блогър е недоволен от теб, Адам – ​​казва, че си чувал. Би ли се бил с него? Предизвикай го! Ако той те победи, ще напусна поста си ръководител на републиката“, каза Кадиров.

Всичко залагаме! Предизвикателството е хвърлено!“, каза Саид Кадиров-младши.

Ако те победи един-на-един някой, който те нарече чувал, ще напиша декларация и ще подам оставка. Това е неговата мечта и той има шанс да я изпълни. Той има шанс да направи революция. В края на краищата той казва, че Чечня е окупирана, Кадиров е продажник, децата на Кадиров никога няма да бъдат спортисти. Синът ми е само на 13 години. Ако го победи, ще го оставя да направи тази революция. Ще напиша декларация и ще напусна поста си“, обобщи ръководителят на републиката.

В отговор Тумсо Абдурахманов обяви, че ще разгледа това предложение само след като ръководителят на Чечения отговори на критиките му.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.