Начало Бокс Кадиров заложи поста си на мач на сина си
0

Кадиров заложи поста си на мач на сина си

Кадиров заложи поста си на мач на сина си
0

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров е готов да напусне поста си, ако опозиционният блогър Тумсо, който постоянно критикува лидера и спортните успехи на сина му, победи тринадесетгодишния Адам Кадиров в дуел.

Ръководителят на Чеченската република съобщи за това по време на поредното предаване на живо в Instagram.

Един блогър е недоволен от теб, Адам – ​​казва, че си чувал. Би ли се бил с него? Предизвикай го! Ако той те победи, ще напусна поста си ръководител на републиката“, каза Кадиров.

Всичко залагаме! Предизвикателството е хвърлено!“, каза Саид Кадиров-младши.

Ако те победи един-на-един някой, който те нарече чувал, ще напиша декларация и ще подам оставка. Това е неговата мечта и той има шанс да я изпълни. Той има шанс да направи революция. В края на краищата той казва, че Чечня е окупирана, Кадиров е продажник, децата на Кадиров никога няма да бъдат спортисти. Синът ми е само на 13 години. Ако го победи, ще го оставя да направи тази революция. Ще напиша декларация и ще напусна поста си“, обобщи ръководителят на републиката.

В отговор Тумсо Абдурахманов обяви, че ще разгледа това предложение само след като ръководителят на Чечения отговори на критиките му.