Начало Бокс Калъм Смит съсипа Крис Юбенк
0

Калъм Смит съсипа Крис Юбенк

Калъм Смит съсипа Крис Юбенк
0

Калъм Смит направи съсипващ коментар относно сънародника си Крис Юбенк младши и желанието му да бъде сред най-добрите боксьори на планетата.

Наскоро от щаба на Юбенк изявиха желание той да се изправи срещу Генадий Головкин за световните му титли, но според Смит, поясите са далеч от възможностите му.

“Винаги го спрягат за титлата, защото името му е много ценно. Благодарение на баща си, може да донесе много приходи. Винаги говори за добри мачове и успява да си уреди нещо. Но, както видяхме срещу Били Джо Сондърс и срещу Гроувс, когато се изправи срещу някой по-голям, липсата на боксови умения винаги го проваля. Много е атлетичен, силен. По-добър е в средна категория, отколкото в супер средна. Но на най-високо ниво му липсват естествените умения да победи добрите момчета. Винаги ще е в позиция за подобен мач. Но не го виждам на върха”, заяви Калъм Смит.

Снимка: БТА

За последно Смит се боксира в края на 2020 г., като загуби от Саул “Канело” Алварес с единодушно решение. Юбенк пък е извън ринга повече от година, като в последния си мач през декември 2019 г. победи Матвей Коробов.