Начало Бокс Канело бесен заради отнетата му титла

Канело бесен заради отнетата му титла

Канело бесен заради отнетата му титла
0

Най-добре платеният боец за 2018 година – Саул „Канело“ Алварес, остана крайно недоволен от решението да му бъде отнета една от световните титли. Мексиканецът изрази недоволството си в социалната мрежа Туитър.

Шампионът в средна категория олекна с пояса на IBF, защото промоутърите му не успяха да се договорят за мач с официалния претендент – Сергий Деревянченко.

„Много съм разстроен и засрамен пред феновете си. Изобщо не беше справедливо да ми отнемат колана на IBF, не мога да повярвам. Пак се правят задкулисни сделки в бокса, нищо не знаех! Разбират се и не ми казват нищо“, заяви Канело.

Мексиканецът явно трябва да подбира по-добре хората от екипа си.

Сериозната издънка бе отразена от медиите в цял свят. Специалистите се обединяват в мнението, че е нелепо за толкова голям шампион да си изпусне титлата заради няколко подписа.

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.