Начало Бокс Канело не се прибира в Мексико, защото е опасно
0

Канело не се прибира в Мексико, защото е опасно

Канело не се прибира в Мексико, защото е опасно
0

Бокс суперзвездата Саул „Канело“ Алварес разказа за трудностите на живота в Мексико и това да си популярен в родината си. Световният шампион разкри, че много рядко се прибира там и винаги ходи с охрана. Освен това разкри и за интересни случаи от миналото си.

През 2018 г., в навечерието на поредна битка в Ню Йорк, братът на Алварес е отвлечен. Самият боксьор преговаря с похитителите и не се свързва с полицията, тъй като подозира, че някои служители на сигурността са свързани с престъпниците.

Бих искал да преместя роднините си в САЩ, където е по-безопасно, но не е лесно: всеки вече има свой собствен живот и дела у дома.

Три дни преговарях с тези чудовища да го пуснат. А в събота имах мач и имаше хиляди интервюта преди и след това. Никой никога не е разбра за това. Те ме виждат и си мислят: аха, разбира се, при него всичко е лесно и просто. В живота няма нищо просто. Сложно е “, каза Алварес.

Саул повдигна темата за това как през 2012 г. е помогнал на другия си брат Виктор Мануел Алварес да докаже невинността си по дело за убийство в съда. И помолил близките си да не се замесват в проблеми, тъй като това се отразява на него, като най-известния от семейството.

Тогава беше трудно … Поради факта, че съм публична личност у нас. Когато братята ми и сестри ми казват колко ме обичат, аз им отговарям: Това е добре, но ако ме обичате, не правете глупости. Защото ще „полети“ към мен. В този случай доказахме невинността на Виктор, но само си представете как брат ви е обвинен в убийството на някого … „, разкри мексиканецът.

Саул добави, че сега рядко посещава Мексико, тъй като смята, че престъпността там е твърде висока.

Винаги имам лична охрана в Мексико, тъй като могат да те оберат на светофара. Тук е твърде опасно … И правителството не е особено притеснено от това. Те са заети с други неща“.