Начало Бокс Канело отново показа класа и взе нови 3 пояса (ВИДЕО)
0

Канело отново показа класа и взе нови 3 пояса (ВИДЕО)

Канело отново показа класа и взе нови 3 пояса (ВИДЕО)
0

Саул “Канело” Алварес за пореден път защити реномето си на един от най-великите боксьори на нашето време, печелейки по категоричен начин още 3 пояса.

Мексиканската суперзвезда победи с единодушно решение Калъм Смит, отнемайки му супер титлата на WBA в супер средна категория, отличието на списание “Ринг” и вакантния пояс на WBC в дивизията.

За “Канело” това беше първи двубой ноември миналата година, когато надигра Сергей Ковальов за отличието на руснака в лека тежка категория.

Алварес контролира темпото на двубоя от самото му начало до финалния гонг, като напълно неутрализира сериозното ръстово предимство на Смит със скъсяване на дистанцията и притискане на опонента до въжетата. Мексиканецът се съсредоточи в тялото на Смит, като редовно разкъсваше високия му гард с ъпъркъти и тежки десни.

Статистиката пък показва тотална доминация за 30-годишният “Канело” – мексиканецът вкара над два пъти повече удари от Смит, печелейки по този показател с 209:97 за 12 рунда. В добавка към това, 57% от ударите на Алварес бяха точни, срещу 43% на британеца.

Това беше повече от достатъчно за тримата арбитри край ринга, които записаха в картите си два пъти по 119:109 и веднъж 117:113 в полза на “Канело”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.