Начало Бокс Канело ще обединява титлите в супер средна категория

Канело ще обединява титлите в супер средна категория

Канело ще обединява титлите в супер средна категория
0

Саул Алварес-Канело е решен следващата му битка да бъде в супер средна категория, а вариантите са два – Били Джо Сандърс или Калъм Смит. Така мексиканецът ще свали дивизия, след като при последното му излизане на ринга победи Сергей Ковальов за титлата в полутежка.

Информацията е на популярния журналист Майк Копингер, който цитира сигурен източник. Припомнете си всички възможни шампионски битки на Канело тук.

Феновете ще се радват Смит да бъде избраникът за мечтания обединителен мач през 2020, заради атрактивния си стил. Със завръщането си в супер средна категория Алварес ще послуша съветите на анализаторите да избегне Артур Бетербиев и Дмитрий Бивол, които го чакат за унификация в полутежка.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.