Начало Бокс Смит и Сандърс отрязаха Канело

Смит и Сандърс отрязаха Канело

Смит и Сандърс отрязаха Канело
0

Британските звезди Калъм Смит и Били Джо Сандърс не желаят да се бият със Саул Алварес-Канело. Двамата са отхвърлили предложение за мач с лицето на бокса в наши дни, информира журналистът Майк Копингер.

И двамата са представлявани от Еди Хърн.

Навярно собственикът на промоутърската къща „Matchroom boxing“ ще се опита да издейства по-голямо парче от пая. Все пак мениджърът на Канело – Оскар де ла Оя, едва ли ще се остави ръцете му да бъдат извивани от Хърн.

Сред британските медии се появи информация, че ако никой измежду Сандърс и Смит не си уреди мач с мексиканеца, то двамата може да се бият в обединителен сблъсък на световните титли.

Преговорите за следващ съперник на Канело пропаднаха

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.