Начало Бокс Канело пред медиите: На ринга ще си спомням обидите на Плант

Канело пред медиите: На ринга ще си спомням обидите на Плант

Канело пред медиите: На ринга ще си спомням обидите на Плант
0

Саул Алварес обяви, че битката с Калеб Плант вече е на лична основа. Канело е приел всички обиди на британеца присърце и сега ще си го изкара, когато двамата стъпят на ринга.

Ето какво заяви мексиканецът на официална пресконференция:

„Уважавам Плант, той има добри боксови умения, но изрече някои непростими неща“, сподели Канело.

„Не се промотират битки по този начин. Той го направи и сега ще си го получи. Когато приема нещо лично, тренирам много по-здраво от обикновено. На ринга ще си спомням думите му.“

„Не мисля, че до сега някой е обединявал поясите в дадена категория толкова бърза, за около година. Това влиза в историята и ще се впише добре в кариерата ми. Историята е за всички мои фенове, за Мексико.“

„Плант е добър боксьор. Има бърз прав и комбинации. Висок е и ще бъде тежко през първите рундове. Не е лесна битка. Аз обаче имам уменията и опита с подобен тип боксьори на ринга. Много съм уверен преди мача. Не по лош начин, просто уверен в уменията си“, допълни Канело.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.