Начало Бокс Канело: Какво направи Головкин след битките ни?

Канело: Какво направи Головкин след битките ни?

Канело: Какво направи Головкин след битките ни?
0

Саул Алварес-Канело отговори на хилядния въпрос за мачовете му с Генадий Головкин и дали ще има трилогия. Най-комерсиалният боксьор очевидно се дразни на това и бе красноречив в медийната си изява.

Пред ESPN Deportes той обяви, че времето след двете им битки красноречиво е показало кой е бил по-добрият от двамата.

„Аз съм готов за всяка битка. Ето ме – чакам всичко възможно, което ми се изпречи. Журналистите продължавате да пишете за евентуална трилогия, е къде е той? Какво направи Головкин откакто се би с мен? Нищо“, заяви Канело.

„След мачовете ни аз не спрях да печеля световни титли. Къде е той в това време? Това дава ясен отговор по вечната дилема с нашите два мача“, добавя мексиканецът.

Действително Саул не е спрял да печели пояси, сега на мушка е Кейлъб Плант. Британецът държи последното парче от пъзела за унифициране на титлите в супер средна категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.