Начало Бокс Кейлъб Плант: Има шепа неща, в които съм по-добър от Канело

Кейлъб Плант: Има шепа неща, в които съм по-добър от Канело

Кейлъб Плант: Има шепа неща, в които съм по-добър от Канело
0

Световният шампион н IBF в супер средна категория – Кейлъб Плант, направи интересно признание относно следващия му опонент Саул Алварес.

Двамата ще се изправят един срещу друг в мач за обединяване на четирите световни титли при 76-килограмовите на 6-ти ноември в Лас Вегас. Въпреки че мнозина отписват американеца и предричат лесна победа за мексиканската супер звезда, Кейлъб за пореден път сподели убеждението си, че именно той ще се превърне в първия неоспорим световен шампион в тази дивизия.

„Половината подготвителен лагер е зад нас, остава още толкова“, сподели 29-годишният шампион.

Embed from Getty Images

„Важното е да се подготвя максимално спокойно и да не мисля за странични неща. Нямам проблеми и с теглото, така че засега всичко е наред.

„Вярвам, че има шепа неща, в които съм по-добър от Канело. Но докато не го демонстрирам, нищо от това няма значение. И без това хората няма да ми повярват. Предпочитам да покажа, отколкото да си говоря.

„Всичките ми 21 срещи са били на високо или много високо ниво, така че съм натрупал нужния опит, за да се справя с него“, допълни шампионът на Международната боксова федерация.