Начало Бокс Пренасрочват завръщането на Канело за ноември

Пренасрочват завръщането на Канело за ноември

Пренасрочват завръщането на Канело за ноември
0

Дългоочакваното завръщане на едно от най-големите имена в днешния бокс ще се забави с няколко месеца.

Световният шампион в 4 различни дивизии – Саул Алварес, ще се качи отново на ринга през ноември, а не както бе първоначалният план за септември. Мексиканецът, който държи три от четирите титли в супер средна категория, трябваше да се бие с Кейлъб План на 18-ти септември.

Двубоят, който трябва да определи абсолютния шампион в дивизията, удари на камък и преговорите бяха замразени за известно време. Плант, който е шампион на IBF при 76-килограмовите сподели, че преговорите са били прекртени заради прекалено много искания от страна на Канело.

Сега обаче такъв мач отново е на преден план. Президентът на промоутърската къща „Matchroom Boxing“ – Еди Хърн сподели, че Алварес е напълно фокусиран върху завръщане през месец ноември.

Северноамериканецът има и резервен вариант, ако среща с Плант отново не бъде уредена. План „Б“ за 31-годишния мексиканец е руснакът Дмитрий Бивол, който е първенец на WBA в лека тежка категория.

Към този момент все още няма яснота за къде и кога точно се готви завръщането на Канело, който се би за последно през месец май срещи Били Джо Сондърс.