Начало Бокс Бивол предизвика Канело Алварес
0

Бивол предизвика Канело Алварес

Бивол предизвика Канело Алварес
0

Шампионът на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол отново изрази своето желание и готовност да се бие срещу Саул „Канело“ Алварес в средна категория. Боксовите мачове в цял свят за отложени заради пандемията от коронавирус, но Бивол е в добра форма и е готов да се върне на ринга възможно най-скоро.

Повече от година казвам, че искам, готов съм и имам възможността да сляза в средна категория и да се бия с Канело. Не спирам да тренирам по време на пандемията от коронавирус и видях в социалните мрежи, че Канело също тренира„, каза Бивол.

„Знам, че моят екип и „Golden Boy“ обсъдиха тази възможност и сме готови да проведем този двубой при много разумни финансови условия. За нас, за разлика от много други, не е важна сумата, а мач с най-силния боксьор в света. Мога да го победя и след това да се възползвам от плодовете на този успех„, добави шампионът.

Мениджърът на Бивола Вадим Корнилов също потвърди думите му.

„Готови сме да постигнем съгласие при по-разумни условия от предишните съперници на Канело. За Дмитрий това е преди всичко възможността да победи един от най-добрите боксьори в света„.