Начало Бокс Еди Хърн разкритикува Дейна Уайт за провеждането на UFC 249

Еди Хърн разкритикува Дейна Уайт за провеждането на UFC 249

Еди Хърн разкритикува Дейна Уайт за провеждането на UFC 249
0

Един от най-влиятелните хора в съвременния бокс – Еди Хърн, не остана много доволен от намерението на Дейна Уайт за провеждането на UFC 249 на всяка цена.

Снимка: БТА

Въпреки че всякакви големи спортни мероприятия по целия свят бяха отменени до второ нареждане, президентът на UFC продължава да настоява за осъществяването на галавечерта на 18-ти април.

Самият Еди Хърн и промотурската къща „Matchroom Boxing“ отмениха десетки събития в последните седмици заради коронавирус пандемията и според Хърн това е единственият правилен ход в момента.

„Невероятно е“, възкликна британският мениджър.

twitter.com

„Иска ми се да вярвам, че няма по-голям ентусиаст в света на бокса от мен. Едва ли има човек, който да желае повече от мен да има професионален бокс.

„Но дори аз не бих направил събитие в тези времена. Дори не разглеждаме опции.

„Това е чиста проба инат. Инатът може да те направи успешен, но идва даден момент, когато просто трябва да направиш крачка назад. Изненадан съм от факта, че ESPN нямат проблем с провеждането, но за тях са важни парите и рейтинга.

„Това е лош вкус, ако трябва да бъда напълно честен. Дейна иска да е пръв, хората му казват, че не може да го направи и донякъде го разбирам. Половината от мен го подкрепя, но другата би му казала „Не бъди глупав“, добави англичанинът.