Начало Бокс Канело ще играе с Бивол веднага след мача с Головкин

Канело ще играе с Бивол веднага след мача с Головкин

Канело ще играе с Бивол веднага след мача с Головкин
0

Промоутърът Еди Хърн обяви следващото предизвикателство на Саул Алварес-Канело. Британският мениджър уреди дългоочаквания трети сблъсък между рижия боксьор и Генадий Головкин за тази есен, а след това ще изправи мексиканеца срещу Дмитрий Бивол.

Именно от него Канело допусна изненадваща загуба при последната си поява на ринга.

„Хората критикуват Канело, защото му завиждат. Той иска да бъде велик, не отказва битка заради трудния съперник и неудобната категория“, започна Еди.

„Какъв е този спорт, в който се критикуват бойци, защото не отказват трудни мачове? Канело победи всички в средна катеогиря. След това всички в супер средна и сега търси нещо различно. Не спирам да слушам как е било голяма грешка и не е трябвало да го прави. Сякаш искаме да гледаме скучни мачове в по-лесната дивизия.“

„Имам пълен респект към този тип. Той просто иска да е велик. Сега ще играе с Генадий Головкин и веднага след това се насочва към реванша с Бивол. Ако го спечели, какво правим? Обявяваме го за най-великия?“, завърши емоционално Хърн.

Битката между Алварес и Головкин е насрочена за 17 септември в Лас Вегас. Така сблъсъкът с Бивол трябва да се проведе в началото на 2023 година.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.