Начало Бокс Карл Фроч си спомни за най-добрите времена

Карл Фроч си спомни за най-добрите времена

Карл Фроч си спомни за най-добрите времена
0

Фроч спечели световни отличия в дивизия 168lb с победа над Жан Паскал през 2008 г. , започвайки серия от дванадесет последователни битки за световната титла.

След две успешни защити на титлата срещу Джърмейн Тейлър и Андре Дирел, Фроч допусна първа загуба в кариерата си от Микел Кеслер, но се върна с победа над Артър Ейбрахам, за да си върне вакантната титла, която в крайна сметка загуби от Андре Уорд през 2011 г.

Героят от Нотингамшир нокаутира Лусиан Буте, за да спечели титлата на IBF в следващата си битка, която след това обедини с короната на WBA в реванш срещу Микел Кеслър. Той продължи да постига последователни победи срещу британския съперник Джордж Гроувс в едно от големите съперничества в бокса – въпреки че Фроч вярва, че винаги ще има победа над лондончанина .

Превъзходният Джордж Гроувс срещу превъзходната Кобра? Мога ли да кажа, че ще спечеля десет от десет? Мисля, че мога, мисля, че бих го победил десет пъти от десет. Слушайте, първият път, когато го боксирах, макар и малко противоречиво, ранно спиране от великия рефер на А-звездата, който е Хауърд Фостър, беше лоша вечер за мен и все пак спечелих битката.

В реванша тренирах правилно, не бях в разцвета на силите си, защото бях на трийсет и шест години и изгладих момчето Гроувси пред осемдесет хиляди на стадион Уембли. Така че, мисля, че ако се бихме десет пъти, най-добрият Гроувс срещу най-добрия аз, „Кобрата“, мисля, че щях да го победя десет пъти, трябва да бъда честен. Десет-нула за „Кобрата.

тагове: