Начало Бокс Карл Фрош призова Тони Белю да не коментира своя приятел Антъни Джошуа

Карл Фрош призова Тони Белю да не коментира своя приятел Антъни Джошуа

Карл Фрош призова Тони Белю да не коментира своя приятел Антъни Джошуа
0

Тони Белю се превърна в един от флагманите на DAZN, откакто свали окончателно боксовите ръкавици, за да грабне коментаторския микрофон. Пристрастията му обаче правят впечатление на мнозина, включително и на колегата му Карл Фрош, който го призова да спре да коментира своите приятели, когато се бият.

Тони Белю – още един добър мой приятел. Той има проблем, когато коментира боевете, защото е един класически верен „скаузър“, който не обича да критикува. Тони не може да критикува Дерек Чисора и му е трудно да си даде откровеното мнение за Антъни Джошуа. Може би трябва да откаже коментарите за своите приятели, защото феновете искат да чуват откровеното ни мнение“, каза Фрош пред своя YouTube канал.

Бившият шампион в полутежка категория винаги е изразявал симпатиите си към „Ей Джей“ и останалите британци, които представляват страната му на голямата боксова сцена, докато Фрош е от онези, които не се свенят да демонстрират обективното си мнение, независимо дали става въпрос за местен любимец или боец отвъд океана.