Начало Бокс Чисора съветва Джошуа за мача с Кубрат
0

Чисора съветва Джошуа за мача с Кубрат

Чисора съветва Джошуа за мача с Кубрат
0

Дерек Чисора сподели опита си от мача срещу Кубрат Пулев с Антъни Джошуа, който трябва да защитава титлите си срещу боксовата ни звезда.

„Дел Бой“ загуби от Пулев през 2016 г. в Хамбург (Гер) след 12-рундова битка, която даде на софиянеца вакантната титла на Европейския боксов съюз в тежка категория. Според Чисора, Ей Джей ще трябва да заложи на силата срещу Кубрат, на не на техниката, тъй като стилът на боксьора ни е много неудобен.

Колаж: Sky sports

„Пулев е корав и притежава труден за побеждаване европейски стил. Ще се опита да направи нещата трудни за Ей Джей, ще се опита да задържи уменията му и да му ги отнеме. Представянето в реванша с Руис беше техническо и с много умения. Но срещу Пулев искам да видя този експлозивен, мощен човек, който познавам, да се завърне на ринга и да грабна впечатляваща победа“, коментира Чисора.

Снимка: БТА

Той си пожела в скоро време да се изправи срещу Джошуа, макар тази задача да не изглежда никак лесна. За целта „Дел Бой“ трябва да се справи с украинеца Олександър Усик, а Ей Джей трябва да защити поясите си срещу Кубрат Пулев. Дори и това да се случи, обаче, на Чисора може да му се наложи да почака дълго, тъй като Джошуа вече изрази желание да срещне Тайсън Фюри в мегамач, победителят от който да вземе всички титли в тежка категория.