Начало Бокс Клариса Шийлдс е готова да даде реванш на Савана Маршал

Клариса Шийлдс е готова да даде реванш на Савана Маршал

Клариса Шийлдс е готова да даде реванш на Савана Маршал
0

Клариса Шийлдс (14:0) и Савана Маршал (13:1) предложиха една от битките на годината, когато се изправиха една срещу друга през октомври 2022 г. Съдийското решение тогава гарантира, че двете рано или късно ще се срещнат отново и ето, че първите заявки за реванш са вече налице и те идва от лагера на американката.

Хората постоянно ме питат за реванш със Савана Маршал. Това е естественият ход на събитията, защото двете се превърнаха в естествени врагове. Не е нужно да им вкарваш думи в устата или да им казваш как да се държат. Те просто не се харесват. Клариса измина хиляди мили от дома си, за да отмъсти за спорната загуба при аматьорите и го стори в пика на своята кариера. Не са много американските бойци, които в пика на кариерите си с олимпийски титли пътуват в чужда държава, за да се изправят със съперника си. Клариса го направи и спечели по впечатляващ начин, за да си спечели десетки хиляди фенове зад граница. Тя е истински шампион“, каза Дмитрий Салита – треньорът на „Ти-Рекс“, пред Boxing Scene.

Шийлдс в момента има договор и с PFL, като се очаква през 2024 г. да се бие по правилата на смесените бойни изкуства. Любопитно ще е, ако двете влязат в клетката, а не на ринга, защото и Маршал признава, че има апетити към боевете със смесени правила.