Начало Бокс Еди Хърн: Шийлдс трябва да се бие два пъти с Маршал

Еди Хърн: Шийлдс трябва да се бие два пъти с Маршал

Еди Хърн: Шийлдс трябва да се бие два пъти с Маршал
0

За промоутъра Еди Хърн най-логичната битка при жените в бокса е Савана Маршал – Клариса Шийлдс. Британецът е уверен в силите на своята сънародничка за победа, въпреки сериозната визитка на американката.

Импресариото сподели, че двете задължително трябва да проведат мач и реванш – на английска и американска земя.

„Продължавам да се свързвам с нейните агенти и те ме мотаят“, разкри Хърн.

„Предложихме им 300 хиляди долара, а те ни се изсмяха. Това е три пъти повече от офертата, която Шийлдс прие за последната си битка. Ще се радвам тя да се присъдини към нашия отбор и да се бие по DAZN. Тя е невероятна и двете със Савана Маршал ще направят зрелище.“

Шийлдс: След 2-3 години ще мога да победя Нунеш и в ММА

„Не виждам друг логичен ход Клариса в момента от мач със Савана. Те трябва да се бият два пъти, това ще промени историята на бокса завинаги. Именно Маршал е единствената, която я е побеждавала до момента. Сега съм убеден, че отново ще го направи, въпреки че има по-малък опит при професионалистите“, добавя Хърн.

Действително Савана Маршал е единствената боксьорка, която сломи Шийлдс. Това се случи на Световното първенство през 2012 година, когато британката взе срещата с 14-8 точки. Три месеца по-късно Клариса стана олимпийска шампионка и доминацията ѝпродължава до ден днешен.

Наскоро тя се изсмя на офертата, която Еди Хърн предложи. Оттогава започна с изяви в смесените боеве, но не възнамерява да спира с бокса.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.