Начало ММА Шийлдс: След 2-3 години ще мога да победя Нунеш и в ММА

Шийлдс: След 2-3 години ще мога да победя Нунеш и в ММА

Шийлдс: След 2-3 години ще мога да победя Нунеш и в ММА
0

Боксьорката Клариса Шийлдс е сигурна, че в близкото бъдеще ще може да победи Аманда Нунеш по правилата на ММА. Американката е без конкуренция на ринга, а същото е положението и при бразилката в клетката.

От няколко месеца Клариса се готви за дебюта си в смесените боеве. За нея, ако искаш да си на върха в бойните спортове – трябва да умееш и двете дисциплини.

„Тя е най-добрата жена в ММА, а аз в бокса“, сподели Шийлдс.

„Сега аз навлизам в смесените боеве и ще се бия за първи път по тези правила в началото на лятото. Според мен, за да си най-добър в бойните спортове трябва да можеш и двете. Затова искам да се докажа и тук.“

„Аманда не може да ми направи нищо в боксов мач. Аз обаче ще мога да я победя в ММА след 2-3 години. Уча се много бързо. Всеки ден прогресирам и ще ме видите срещу нея в клетката“, допълни Клариса Шийлдс.

До момента тя е непобедена на ринга, като е унифициран шампион в две различни категория. Успех, който никой до момента не беше постигал.

При аматьорите също нямаше конкуренция, а на сметката си има два златни медала от Олимпийски игри.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.