Начало Бокс Кобрата: Фюри да се готви за битка, вече съм в режим „звяр“

Кобрата: Фюри да се готви за битка, вече съм в режим „звяр“

Кобрата: Фюри да се готви за битка, вече съм в режим „звяр“
0

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев се похвали, че е влязъл в режим „звяр“ в подготовката за двубоя си срещу Хюи Фюри на 27 октомври в София. Победителят от срещата ще се превърне в задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF) и ще има право на мач за титлата с шампиона Антъни Джошуа.

„Фактът, че Хюи се съгласи да дойде в София, след като други преди него отказаха, говори много. Разбирам, че е мотивиран, защото това е елиминационен мач и дава шанс за световната титла. Но аз ще го посъветвам да не мисли за титлата, а да се готви за битка. Аз вече съм в режим „звяр“ и съм готов да се завърна на ринга“, заплаши Кобрата на пресконференция в Лондон.

„Той е изключителен талант и вече има много сериозен опит на 24 години. Джошуа на 24 дебютира на профиринга. Хюи не говори глупости, а работи. Ако мине през Пулев, очаквам да се бие с Джошуа догодина. Не смятам, че Антъни ще се откаже доброволно от пояса”, отвърна бащата и треньор на Хюи Фюри – Питър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.