Начало Бокс Кобрата: Не съм шматка, ще победя Уайт, където и да се бием
0

Кобрата: Не съм шматка, ще победя Уайт, където и да се бием

Кобрата: Не съм шматка, ще победя Уайт, където и да се бием
0

Кубрат Пулев се срещна с деца от Специално училище за ученици с увреден слух „проф. д-р Дечо Денев“ в Музея на спорта на Националния стадион „Васил Левски“.

Кобрата коментира преговорите за негов мач с Дилиън Уайт и предстоящия търг за правата за двубоя.

„За мен това е никакво усилие, а за тях е голяма радост, което на мен също ми дава удовлетворение и щастие. Радвам се, че ги правя щастливи и че се усмихват. Всички хора като цяло трябва да имаме идоли, да имаме мечти, които да следваме. Мечтите са, за да се постигат. На такава възраст надявам се да са мотивирани и да се интегрират колкото може повече в обществото.

Искаха да променят процентите за мача с Уайт, за да станат 50:50, което ние оспорвахме и IBF решиха, че процентите остават 75:25 за мен. Сега на 17-и май е търгът, който ще определи кой ще вземе правата за мача и там ще се реши къде и кога ще е мачът. Надявам се „Зауерланд“ да победят и ние да решаваме къде да бъде мачът.

И Еди Хърн се изказа, че аз съм искал много пари. Те ми предложиха 250 до 300 хиляди. Казах им – Добре, даваме ви 250 хиляди, елате в София, защото те казват „Ела в Лондон“. Тогава те казаха, че не няма как да стане. Това, че съм българин не значи, че съм шматка. В крайна сметка все пак в Лондон видяхте с Джошуа на мача с Такам съдията прекрати мача от нищо, което е много двузначно. Доста рисково е Лондон.

Смятам, че това е идеалният противник за мен. Мисля си, че съм доста по-добър от него, по-класен и мога да го победя. Минимален е шансът мачът да е в София, но има. Трябва да излязат сметките накрая и всички участници да си получат хонорарите“, каза Пулев.

тагове: