Начало Бокс Кобрата: „Спортист на годината“ се провежда твърде рано

Кобрата: „Спортист на годината“ се провежда твърде рано

Кобрата: „Спортист на годината“ се провежда твърде рано
0

Кубрат Пулев отговори на всички въпроси след края на церемонията „Спортист на годината“, като обеща да направи всичко възможно, за да донесе световната титла в България. Най-добрият ни боксьор упрекна организацията на тази класация.

Брат му Тервел не успя да влезе в десетката, въпреки че записа класна победа над американеца Дешон Уебстър за интерконитенталната титла.

„Хубаво е тези награди да се извършват малко по-къно, в края на годината. Виждате, че сега брат ми не можа да влезе, а и в предишни години други спортисти са били пропускани“, призна Кобрата.

„Твърде рано е церемонията да е на 19 декември, а гласуването да приключва на 9 декември. Някои състезатели не са си приключили годината и не е честно спрямо тях.“

Вижте какво още каза Пулев след церемонията:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.