Начало Борба Тайбе Юсеин: Амбицирана съм за медал от Токио

Тайбе Юсеин: Амбицирана съм за медал от Токио

Тайбе Юсеин: Амбицирана съм за медал от Токио
0

Миналогодишната победителка в класацията „Спортист на годината“ – Тайбе Юсеин, изрази емоциите си след края на церемонията в четвъртък. Този път звездата ни в борбата записа името си в анкетата под №5.

Изминалите 12 месеца възнаградиха труда на Тайбе, която спечели златен медал от Европейското първенство и сребърен от Световното. 2020 година ще е още по-важна за нея, както и за всички останали спрортисти, защото в Токио ще се проведат Олимпийските игри.

„Чувствам се щастлива да бъда пак в десятката в „Спортист на България“. Амбицирана съм да спечеля медал от Олимпийските игри!“

Вижте какво още каза Тайбе Юсеин след церемонията:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.