Начало Бокс Кобрата със закана към политиците: Ще вляза в парламента и …
0

Кобрата със закана към политиците: Ще вляза в парламента и …

Кобрата със закана към политиците: Ще вляза в парламента и …
0

Най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев се ядоса на депутатите в Народното събрание и заяви, че е готов лично да отиде при тях и да им обясни какво в работата им го дразни. Изявлението си Кобрата направи навръх 1 юни в боксовия си център, който отвори врати за децата.

„Като народ трябва да сме по-будни, защото от нас зависи да живеем по-готино. Накрая ще вляза в Народното събрание да им го кажа и на депутатите. Само си говорят и нищо не правят. Само се джафкат и надцакват един друг, а законите, които трябва да се приемат си стоят настрана. Всичко тях чака, никой друг. Българи, бъдете будни и отстоявайте правата си за нашия рай, България“, заяви Кобрата.

„Децата са бъдещето на България, за тях съм готов на всичко. Спомням си всичко, как с брат ми сме започнали да спортуваме. Всичко тръгва от семейството. Пожелавам хубав празник на всички деца и на такива пораснали като мен“, каза по повод празника Пулев.

Той говори и по най-коментираната в момента боксова тема – ще има ли реванш Кличко – Джошуа. От това зависи следващият мач на Пулев, който е задължителен претендент за титлата на Джошуа във версия IBF.

„В момента изчакваме решението на Кличко дали ще иска реванш и IBF да определи какво ще се случи след това. Аз неведнъж съм казвал, че съм готов да се бия с всеки, за мен е важна крайната цел – спечелването на световната титла. Имам достатъчно енергия, даже ми е в повече. Не мисля за парите, за мен финансовата част няма значение. Това казвам в отговор на въпроса дали мач с Антъни Джошуа ще е по-изгоден за мен отколкото такъв с друг боксьор“, завърши българският боксьор.

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.