Начало Бокс „Крал Ри“ каза дали ще има реванш с Жервонта Дейвис

„Крал Ри“ каза дали ще има реванш с Жервонта Дейвис

„Крал Ри“ каза дали ще има реванш с Жервонта Дейвис
0

Удивителната победа на Райън Гарсия (25-1, 20 КО) над световния шампион на WBC в супер лека категория Девин Хейни (31-1, 15 КО) повдигна темата за възможния реванш на „Крал Ри“ с настоящият шампион на WBA в лека категория (до 61,2 кг) от Жевронта Дейвис (29-0, 27 КО).

Първо, не мисля, че Дейвис ще победи Франк Мартин (18-9) в битката на 15 юни. И второ, дори и да го направи, все още се съмнявам, че ще се бие с мен, защото аз преминавам към следващото тегло. Вече няма да тежа 63,5 кг, при 66,7 кг.. Не мога да смъкна до 63,5 кг„, заявява Гарсия, който се провали на претеглянето за битката си срещу Хейни, заради което не му взе пояса и беше глобен с 1,5 млн. долара.

Технически дори никога не съм се бил с 63,5 кг, всеки път теглото ми беше 64,8 кг. Тялото ми буквално не може да падне под 64,8 кг. Това е невъзможно. Опитах всички възможни начини да го направя, но не можах„, добави Гарсия.

Единствената загуба в профикобса на Гарсия е именно от Жервонта Дейвис. Двамата се изправиха един срещу друг точно преди година и „Танка“ спечели с технически нокаут в седмия рунд.

Източник: Vringe.com