Начало Бокс Красимир Джуров загуби от руснак на Адреатическа перла

Красимир Джуров загуби от руснак на Адреатическа перла

Красимир Джуров загуби от руснак на Адреатическа перла
0

Красимир Джуров започна с поражение българското участие на силния международен турнир „Адриатическа перла” в Бар, Черна гора. Тази година е 30-ото юбилейно издание на надпреварата.

Европейският сребърен медалист в категория до 64 килограма загуби от силния руснак Дониер Назаров. 

Двамата си размениха тежки удари, като битката беше изключително близка и остави трудно решение на съдиите. Все пак уснакът беше една идея по-активен и настъпваше повече.

Останалите родни представители стартират в следващите дни. Уилям Чолов (75 кг) ще се боксира на 1/4-финал срещу победителя от срещата на Илия Тохобирский (Украйна) и Логин Петров (Узбекистан).

Европейският шампион Ясен Радев (52 кг) почива на старта и ще играе директно на полуфинал.

Той ще се изправи срещу представителя на Украйна Руслан Цикало. Мачът им ще се проведе на 20 февруари. Тогава стартира и Златин Илчев (+91 кг), който ще срещне на полуфинал Иван Онишченко (Русия) или Жахонигир Закиров (Украйна).

При девойките, водени от Ангел Тодоров, Благовеста Георгиева (51 кг) започва участието си утре срещу индийката Наорем Бабирожисана.

Тала Хабас (54 кг) пък се класира директно за финал, тъй като в категорията няма много състезателки, и на 21-и ще играе с Неха (Индия) или Клаудие Тотова (Чехия).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.