Начало Бокс Крауфорд срича за мача със Спенс: Опитвам се! (ВИДЕО)

Крауфорд срича за мача със Спенс: Опитвам се! (ВИДЕО)

Крауфорд срича за мача със Спенс: Опитвам се! (ВИДЕО)
0

Непобеденият шампион на WBO Терънс Крауфорд очевидно смята, че не може да направи нищо повече, за да сключи сделка с Ерол Спенс-младши за безспорната титла в полусредна категория.

Крауфорд вдигна ръце към скорошно запитване от Макс Келерман от ESPN относно битката със Спенс. Определяйки битката като най-добрата, която може да се направи в спорта, Келерман призова Терънс да го увери, че тя ще се състои в крайна сметка.

Наистина ли ще оставиш кариерата си да мине, без да направиш тази битка? Феновете на бокса умират да видят това“, каза Келерман.

Крауфорд не можа да се сдържи на въпроса, като каза, че ако трябва да направи нещо повече, за да се случи двубоят, той всъщност ще се бие безплатно.

Защо всички продължават да ми казват, че трябва да направя битката? Какво искате да направя? Предполагам, че трябва да отида там, „Хей, слушай, ще се бия без гаранция, без нищо, нека просто се бием, защото това е, което трябва да направим според феновете.“ Например, опитвам се най-силно за да се случи тази битка. И просто искам всички да знаят, опитвам се. Опитвам се„, увери Терънс.

В същото интервю Крауфорд заяви, че не вярва, че наследството му ще бъде засегнато, ако никога не се бие със Спенс, посочвайки, че е безспорен шампион в три дивизии.

Американецът сега е готов да се изправи срещу Давид Аванесян на 10 декември в родния си град Омаха, Небраска. За да бъде битката със Спенс все още възможна през следващата година, не само Крауфорд ще трябва да победи Аванесян, но Спенс ще трябва да излезе победител и в следващата си битка. Роденият в Десото, Тексас, се очаква да се изправи срещу стабилния партньор на PBC и бивш титлен играч Кийт Търман някъде в началото на 2023 г.