Начало Бокс Кубрат Пулев: Искам Поветкин да бие Уайт

Кубрат Пулев: Искам Поветкин да бие Уайт

Кубрат Пулев: Искам Поветкин да бие Уайт
0

Българинът Кубрат Пулев си пожела да види как Александър Поветкин побеждава Дилиън Уайт. Мачът между двамата професионалисти от тежка категория е на 22 август в Брентуд.

Преди време двамата с руснака бяха съотборници в „Зауерланд“, но в момента никой от тях не е при германците. Кобрата обърна специално внимание на голямата уста, която Дилиън често показва.

„Това е много интересна битка между добри боксьори“, започна Пулев. „Поветкин беше много силен и при аматьорите, докато Уайт е 100% професионален боксьор. За мен мачът е 50/50, но се надявам Поветкин да спечели, защото го познавам лично и е добър човек, който не говори много.“

Снимка: БТА

„От другата страна е Дилиън Уайт, който само ръси глупости. Винаги извърта нещата и говори, говори, говори… Не харесвам това.“

Кубрат очаква сблъсък с Антъни Джошуа за световните титли през декември.

„Искам да се бия с Уайт, след като победя Ей Джей. Ще му покажа много специален нокаут. Обещавам това“, завърши Пулев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.