Начало Бокс Кубрат Пулев изолиран от света преди боя с Фюри

Кубрат Пулев изолиран от света преди боя с Фюри

Кубрат Пулев изолиран от света преди боя с Фюри
0

Кубрат Пулев в момента е в олимпийската база „Киенбаум“, на около 40 километра от Берлин, събщава „Меридиан Мач“. Най-добрият ни боксьор се готви по специална програма, напълно изолиран от света. Той е в Германия с треньора си Ули Вегнер, а в програмата на двамата влизат само тренировки и спаринги.

В базата има барокамера, която симулира условията на тренировки до 3000 метра над морското равнище. Близо 65 000 спортисти посещават ежегодно „Киенбаум“.

Големият сблъсък с Хюи Фюри е след 11 дни в „Арена Армеец“. На 27 октомври ще стане ясно кой от двамата ще се превърне в претендент №1 – за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). В момента пояса е притежание на Антъни Джошуа.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.