Начало ММА Джон Джоунс живял тайно в клиника

Джон Джоунс живял тайно в клиника

Джон Джоунс живял тайно в клиника
0

Джон Джоунс се завръща в Октагона на UFC 232 срещу Александър Густафсон. Двамата ще спорят за титлата в полутежка категория.

„Боунс“ ще бъде отново в клетката след  много тежък период. Победи Даниел Кормие, но се провали на допинг теста. След това загуби майка си, което се е отразило много тежко на психическото му състояние. Джоунс решил да постъпи в клиника във Флорида, където е прекарал един месец.

„Те ме научиха как да преживея смъртта на майка ми и това, което се случи в кариерата ми. Майка му почина през юни миналата година, а през август загубих титлата си и това бяха 2 съкрушителни загуби за мен. Тогава изпаднах в голяма депресия и потърсих професионална помощ.

Радвам се, че го направих, защото сега се чувствам много по-добре. Отново съм щастлив. Научих се как да обичам себе си като баща, съпруг, брат и приятел. Трябваше да се върна към старото си аз – Джонатан Джоунс. След това трябваше да се науча как да различавам Джон „Боунс“ Джоунс от Джонатан Джоунс. И точно тук отново станах щастлив.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.