Начало Самбо и бойно самбо Федерацията по самбо в Колумбия обяви война на дрогата

Федерацията по самбо в Колумбия обяви война на дрогата

Федерацията по самбо в Колумбия обяви война на дрогата
0

Колумбийската самбо федерация (КСФ) постигна съгласие с националната полиция да помага в борбата с наркотиците. Започва възпитаваща кампания в училищата, където ще бъдат провеждани турнири по самбо.

Първият благотворителен шампионат за подрастващи се състоя в Кали на 30 септември. Вторият турнир, под егидата на самбистите, ще бъде през декември.

В надпреварата премериха сили около 100 атлети, от които 45 тийнейджъри, 28 кадети и 35 деца. Специални обучения за съдии ще бъдат провеждани преди благотворителните събития. Местните се надяват по този начин да упражнят превенция към отровните вещества, със спорт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.