Начало Самбо и бойно самбо За първи път самбо в Катар

За първи път самбо в Катар

За първи път самбо в Катар
0

На 12 февруари 2019 година 7 от най-добрите руски самбисти ще презентират за първи път в Доха. Международната федерация по самбо подкрепя събитието, което ще е първо в Катар, твърдят на официалния сайт (FIAS).

Уникалната бойна техника ще бъде представена на Националния ден на спорта.

Професионални треньори ще показват на аудиторията интересни способи за самозащита. Всички желаещи са поканени за доброволци в почивките.

Организирани са и демонстративни турнири с награди. 

По време на събитието ще има специално изложение, посветено на 80-годишната история на самбото. Всичко това е част от проекта за културен обмен между Русия и Катар.

В последно време универсалната бойна техника се разраства с ударни темпове. Наскоро Boec.BG ви съобщи за дебютен лагер по самбо в Колумбия, а съвсем скоро дисциплината ще навлезе в китайските университети.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.