Начало ММА Джон Джоунс спокоен: „Не може да ме пречупите“

Джон Джоунс спокоен: „Не може да ме пречупите“

Джон Джоунс спокоен: „Не може да ме пречупите“
0

Феновете на UFC може да се отдъхнат. Завръщането на Джон Джоунс ще се състои.

По всичко личи, че Атлетическата комисия към щата Калифорния няма да спре състезателните му права заради положителната допинг проба и мачът срещу Александър Густафсон от UFC 232 ще се проведе.

„Не може да ме пречупите! Не може да ме огънете!“, написа американският боец в своя профил в Туитър. Той продължава да се подготвя за битката, която е насрочена за 29-ти декември, но бе преместена от Лас Вегас за Лос Анджелис.

„Фокусиран съм върху постигането на крайната ми цел – да си върна титлата. Аз се подложих доброволно на теста на USADA преди тази битка. От комисията потвърдиха това, което аз твърдя през цялото време – чист съм като спортист! Искрено благодаря на Калифорния“, продължи с коментарите в социалните мрежи Джоунс.

Съвсем хладнокръвно реагира на ситуацията и предстоящият съперник на Джоунс – Александър Густафсон. Също в Туитър той по-скоро изрази радостта си, че тази битка все пак ще се състои и дори прояви хумор. „Сега всички разбират защо отказа допинг теста. Заредил си с ракетно гориво. И все пак мисля да те приключа, Джон!“, написа Густафсон, а отговорът на Джоунс под публикацията на шведския боец не закъсня: „Със сигурност, приятел!“

Билетите за събитето ще бъдат пуснати в продажба от утре.