Волкановски също предизвика Джон Джоунс | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Волкановски също предизвика Джон Джоунс

Волкановски също предизвика Джон Джоунс

Волкановски също предизвика Джон Джоунс
0

Александър Волкановски е поредният боец в UFC, който пожела пояса на Джон Джоунс. „Боунс“ спечели титлата в лека тежка категория срещу Александър Густафсон на UFC 232 и от 10 дни е обект на словесни атаки.

Алекс също постигна знаменита победа на галата – срещу Чад Мендес. Битката бе най-зрелищната и двамата си спечелиха още 50 хиляди долара бонус.

„Джони Боунс идвам за този пояс! Някога чудил ли си се дали боец от категория перо ще поиска да излезе срещу теб в лека тежка?“, написа Волкановски в социалните мрежи.

Шампион в неговата дивизия е Макс Холоуей, но явно състезателят търси по-сериозно предизвикателство.

Алекс Волкановски е бивш ръгбист. В Октагона му върви повече, защото вече записа 19 победи (11 с нокаут) и само 1 загуба.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.